fannytastisk.blogg.se - fannytastisk.blogg.se -

Rutinultraljud

God morgon (: precis vaknat och sitter i sängen och äter min frukost och sneglar på Nyhetsmorgon. Idag ska det bli varmt så förutom att redigera bröllopsbilder så ska jag sitta och svalka mig i skuggan med ett glas hemgjord rabarbersaft. Får passa på! 

Idag är det första dagen på över en vecka som barnen är på dagis efter en jobbig förkylning. Har varit så mysigt att ha dom hemma. Mysigt och påfrestande haha. Men mest mysigt (; barn har ju en tendens att inte vara överdrivet lugna trots att dom är sjuka. Vi har varit mycket i trädgården och gungat och tittat på kossorna, bakat bullar gjorde killarna ihop med Sebastian och så har det blivit en hel del film! Men nu är det knäpptyst i huset, bara golvfläkten som surrar och tuppen som gal i mellanåt. Tänkte ligga och dra mig lite innan jag sätter fart. Tanken är att bli klar med så mycket bilder idag som möjligt. 

Igår var vi på rutinultraljudet. Gick även in i vecka 20. Halvvägs nu. Känns som ju fler barn man har på utsidan av magen desto snabbare går graviditeten på insidan av magen (; inget mig emot i och med illamåendet. Och såklart vill vi träffa vår lilla prinsessa! :D känns pirrigt och lite läskigt att vi ska få en flicka. Vi är ju så vana vid pojkarna och hur dom är (vilddjur) visst kan hon också bli vild men överlag är ju grabbar mer aktiva och tjejer mer lugna. Det första jag gjorde när vi kom hem på kvällen var att kolla tjejkläder på nätet haha ^^ nu kommer vi vara två tjejer i huset. Annars är det ju bara killar.. Till och med katterna :P så kul att ha både pojkar och flicka!! Planering av barnrum och namn går på högvarv i hjärnan på mig. Låg lääänge igår och diskuterade planerade och höll på med Kattis. Tror jag somnade vid 01. ^^ kommer bli mycket pasteller i rummet. Har en bild framför mig och tror att det kommer bli kalas!! Hon får ta vårt rum så flyttar vi upp på vinden som vi ska börja renovera snart! 

I helgen åker hela familjen till Ullared och besöker gekås. Längtar!!! Och jag hoppas på att hitta både mammakläder, bebis kläder och lite annat smått och gott. Ska passa på att köpa lite av Hectors födelsedagspresenter också. Den 31 juli fyller vår stora älskling 3 år! Vilket han påminner oss om varje dag haha! Och han önskar sig en glass i födelsedagspresent. Och vi är inte bjudna på hans kalas! Man känner sig så uppskattad :P nåja! Att han varje dag säger "mamma, jag älskar dig, pappa och dorian" gör så man förlåter honom (; det blir kalas såklart! Men innan dess ska vi fira midsommar hos vännerna, åka till Ullared och kålmården med barnen och njuta av semestern ihop! <3 

Hoppas ni får en kanon dag i dag! <3 


Vår lilla tjej (: <3 



RSS 2.0