fannytastisk.blogg.se - fannytastisk.blogg.se -

Det kanske är på tiden

Jag är så fast i instagram träsket så jag helt enkelt glömmer att uppdatera bloggen. Förlåt för det! Fannytastisk heter jag på instagram för er som inte följer mig (oss) där. 

Barnen är precis nerbäddade i sina sängar och maken är i väg och hämtar bilen som fått sommardäck på sig. Äntligen. Jisses vad svårt det varit att få tid :O känns skönt nu när vi ska åka till Sthlm imorgon. Att ha det fixat (: åker runt lunch så kan barnen sova i bilen innan vi stannar för en bit mat på vägen. Innan jag blev gravid åt jag sällan lunch, det finns inte i min vildaste fantasi att skippa det nu. Haha! Illamående är bara förnamnet. 

Graviditetern går framåt! Redan vecka 19 på måndag. Och illamående, det är jag fortfarande. Misstänker att det kommer hänga i ett tag till. Det märker jag.. (: håll tummarna! Den 6/9 är det RUL som är inbokat! Då får vi (förhoppningsvis) reda på könet på bebisen. Pirrigt! Gjort alla möjliga tester på nätet "pojke eller flicka" bara roliga såklart, man kan ju inte lita blint på dom, men alla har sagt att det är en liten tjej. Jag är velig. Nåja. Det visar sig väl (; om hn inte busar och gömmer sig!! Magen är stor nu. Många som tappar hakan när dom frågar hur långt gången jag är. Men det är mysigt! Minns hur mycket jag saknade magen när dorian kommit. Så njuter (; 

Sthlm i helgen alltså! Vi åker upp för att jag ska fota en av mina äldsta kompisar elins bröllop. Ska bli så himla kul!! Dessvärre verkar det som att det ska regna på lördagen.. Så vi får hålla tummarna för uppehåll.. Så bilderna blir bra. Det brukar läsa sig (: hon mejlade bilder från platserna vi ska fota och det seg riktigt fint ut! Vid vattnet, vid en brygga, en lada, en herrgård mm. Kommer bli kanon! Sen blir det såklart mys med mamma! Längtat! 

Nu kom älsklingen hem, ska sätta på en kanna te och tända lite ljus. Idag är det ju inte så farligt varmt så då passar vi på (; hoppas ni får en mysig kväll! Puss!


Fick världens mysigaste morsdag i söndags av mina fina killar. God frukost med scones, fint väder, glada pojkar med massa pussar och kramar till mamma. Och en krusbärsbuske och en vindrutsbuske! Det planteras på bilden här över (: 



Fredags final

Redan fredag igen! Mysigt! <3 när vi lagt barnen så kryper vi upp i soffan och kollar på säsongens sista let's dance - finalen! Men innan det ska vi äta hemgjord pizza eller tacos. Inte riktigt bestämt ännu ^^ 

Jag och barnen sitter och äter fruktsallad och tittar på en barnfilm. Klart dom också ska få mysa lite (; vanligtvis badar dom på fredagar. I veckorna blir det duscha, men bada är ju roligare (; knappt något vatten kvar i badkaret när dom är klara. Haha! Men tror vi tar det imorgon. Ska till en barn second hand butik imorgon. Sjukt billigt och knappt använda kläder. Så dit ska vi tänkte vi och kolla efter vår och sommar kläder. 

Ska umgås med dom små men jag önskar er en fin fredag! Kram :*




RSS 2.0